2015 DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) EK YERLEŞTİRME SONUCUNA GÖRE ÜNİVERSİTEMİZE KESİN KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLARIN DİKKATİNE

2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ek yerleştirme sonucuna göre Üniversitemize kesin kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri aşağıda belirtilen tarihlerde ve adreste yapılacaktır.

KAYIT TARİHLERİ:
Başlangıç :10 Kasım 2015 Salı Günü Saat: 09:00
Bitiş : 12 Kasım 2015 Perşembe Günü Saat: 17:00

KAYIT ADRESİ:
Ankara Üniversitesi Rektörlüğü, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Tandoğan Yerleşkesi, Ord. Prof. Dr. Şevket Aziz KANSU Binası Beşevler / ANKARA

Başvuruların şahsen veya noterden vekalet verilecek kişi aracılığı ile yapılması gerekmektedir.

KAYIT SIRASINDA İSTENECEK BELGELER:
Bu belgelerin asıllarını eksiksiz olarak teslim etmeniz gerekmektedir.
1. 2015 DGS Ek Yerleştirme Sonuç Belgesinin bilgisayar çıktısı,
2. Lise diplomasının aslı (İLİTAM Programına kayıt hakkı kazanan adaylar hariç),
3. Ön Lisans diplomasının aslı (veya yeni tarihli mezuniyet belgesi ve fotokopisi),
4. Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numarası,
5. 3,5×4,5 cm boyutlarında biometrik çekilmiş 6 adet fotoğraf,
6. 1993 ve önceki yıllarda doğan erkek adaylar için Askerlik Durum Belgesi,
7. Zorunlu Hazırlık sınıfından ya da Temel Yabancı Dil Derslerinden muaf olmak isteyen öğrenciler ulusal veya uluslararası geçerliği olan yabancı dil sınav sonuç belgesini kayıt aşamasında teslim etmelidirler,
8. Onaylı ders içerikleri ve Öğrenci Durum Belgesi (Transkript)
9. Ebelik ve Hemşirelik Programlarına kayıt için tam teşekküllü resmi bir hastaneden, eğitim süresince ve daha sonrasında bu mesleği yürütmeyi engelleyecek fiziki ve ruhsal engeli olmadığını belgeleyen heyet raporu.

YABANCI DİL SINAVI
Yabancı dil yeterlik sınavı 16 Kasım 2015 tarihinde saat 14:00’te Ankara Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Gölbaşı 50.yıl yerleşkesi Bahçelievler Mahallesi Kaymakamlık arkası 06830 Gölbaşı/ANKARA adresinde yapılacaktır.

AÇIKLAMA
Öğrenim ücretlerini sadece uzaktan öğretim programlarına kayıt hakkı kazanan adaylar ödeyecek olup, kayıt sırasında öğrenecekleri Öğrenci Numarası ile herhangi bir Halk Bankası şubesine yatırabilirler. Kayıt esnasında öğrenim ücretinin yatırıldığını gösteren dekontun bir nüshası teslim alınacaktır.
Uzaktan öğretim programlarına kayıt hakkı kazanan adayların yatırmaları gereken öğrenim ücretinin içinde Elektronik Sistem ve Materyal Ücreti’nin birinci taksidi de yer almaktadır.

2015-11-09T16:00:51+00:00