2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılında Üniversitemize Sağlık Lisans Tamamlama Programına Kayıt Hakkı Kazanan Adayların Dikkatine

Üniversitemize kayıt hakkı kazanan adayların elektronik kayıt işlemleri 7-15 Ağustos 2019 (23:59) tarihleri arasında yapılacaktır.

*Bu adrese e-devlet şifresi ile girerek ‘E-hizmetler’ sekmesinden açacakları sayfanın sonunda yer alan Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı başlığı altındaki E-Kayıt sekmesinden kayıt işlemlerini tamamlayabilirler.

*Kayıt işleminden sonra mutlaka kayıt yapıldığına dair belge alınmalıdır.

*E-devlet üzerinden kayıt işlemini tamamlayan öğrencilerin Üniversitemize kayıtla ilgili olarak gelmelerine veya herhangi bir belge getirmelerine gerek yoktur.

Önlisans öğrenimlerini yurtdışında tamamlayanların kayıt işlemleri Üniversitemiz tarafından alınacak olup, elektronik kayıt yapmayacaklardır. Bu öğrencilerin kayıtları şahsen ya da noterden vekalet verecekleri kişi aracılığı ile yapılmalıdır.

Kayıt Tarihi :19-23 Ağustos 2019
Kayıt Yeri :Ankara Üniversitesi Tandoğan Yerleşkesi, Ord. Prof. Dr. Şevket AZİZ KANSU Binası Beşevler/ANKARA

KAYIT İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR :
*Yerleştirme sonuç belgesinin bilgisayar çıktısı
*Lise diplomasının aslı ve fotokopisi (aslı görüldükten sonra fotokopi ile kayıt alınacaktır.)
*Önlisans diplomasının aslı ve fotokopisi (veya yeni tarihli mezuniyet belgesi) (aslı görüldükten sonra fotokopi ile kayıt alınacaktır.)
*Adayın mezun olduğu Yükseköğretim Kurumundan almış olduğu onaylı öğrenci durum belgesi (transkript)
*Adayın mezun olduğu Yükseköğretim Kurumundan almış olduğu onaylı ders içerikleri *3,5×4,5 cm. boyutlarında biometrik çekilmiş 6 adet fotoğraf
*1997 ve daha önceki yıllarda doğmuş erkek adaylar için askerlik şubesinden veya e-devlet üzerinden alacakları askerlik durum belgesi

KATKI PAYI/ÖĞRENİM ÜCRETİ TUTARI

Kayıt yaptıracak öğrencilerimizin öğrenim ücretleri 09-15 Eylül 2019 tarihleri arasında yapılacak olan interaktif ders kayıt sürecinde alınacaktır.

Öğrencilerimiz kayıt esnasında herhangi bir ödeme yapmayacaklardır. Üniversitemiz öğrenci işleri daire Başkanlığı’nın oidb.ankara.edu.tr. adresli web sayfasında ödemelerle ilgili ayrıntılı bilgi ilan edilecektir. Ayrıca size bildirim yapılmayacaktır.

NOT:

*Öğrenci Numaranızı oidb.ankara.edu.tr. adresinden T.C. Kimlik Numaranızı yazarak öğrenebilirsiniz. Karşınıza çıkan Sekiz (8) haneli numara sizin “ Ankara Üniversitesi Öğrenci Numaranız”dır.

*E-devlet ve yüz yüze kayıt yaptıracak öğrenciler oidb.ankara.edu.tr.

adresli web sayfasından öğrenci bilgi kayıt formunu doldurmak zorundalar

*Eksik belge ile ve belirtilen tarihler dışında kayıt yapılmayacaktır.

2019-08-08T12:15:40+03:00