2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Yatay Geçiş Başvurusunda Bulunan ve 2.Yedek Olarak Belirlenen Adayların Dikkatine

2019-2020 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılında Üniversitemize yatay geçiş hakkı kazanıp kayıt yaptırmayan asil adayların yerine 2.yedek adayların kayıtları aşağıda belirtilen tarih ve adreste alınacaktır.

Kayıt Adresi: Ankara Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı 10. Yıl Yerleşkesi, Ord. Prof. Dr. Şevket Aziz Kansu Binası Kat:3 Beşevler/ANKARA adresinde yapılacaktır.

Kesin Kayıt Tarihi (2.Yedek)
06 Eylül 2019 Saat: 09:30 – 16:00
Sonuç İlan Tarihi (3.Yedek ve sonrası)
06 Eylül 2019 Saat: 17:00

KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

1.T.C. Kimlik Numarasını gösterir belgenin fotokopisi (nüfus cüzdanı ,pasaport v.b)
2.Son altı ay içinde çekilmiş 6 adet biometrik fotoğraf
3. Onaylı transkript ve onaylı ders içerikleri.
4. ÖSYS Yerleştirme Sonuç Belgesi.
5. Hazırlık okuduğuna dair belge (Yalnızca üniversitesinde hazırlık okuyan öğrencilerinden istenecektir.)
6. Üniversitesinden alacağı yatay geçişe engel bir durumu olmadığına dair belge

NOT :

1)Eksik belge ile kayıt yapılmayacaktır. Kayıt için belirtilen gün ve saatten sonra yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır. Kayıt adresine şahsen veya noterden vekalet verilen kişi aracılığı ile başvurulması gerekmektedir.

2)Değerlendirme yapılırken, Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi kriterleri (puan türü, yerleştirme öncelikleri vb.) dikkate alınmıştır.

1. KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ 2.YEDEK LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ
2019-09-06T00:02:21+03:00