2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Merkezi Yerleştirme Puanı (Ek Madde-1) ile Yatay Geçiş Başvurusunda Bulunarak Üniversitemize Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Öğrencilerin Dikkatine

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı güz yarıyılında Üniversitemize yatay geçiş hakkı kazanan adayların kesin kayıt işlemleri aşağıda belirtilen tarihlerde ve adreste yapılacaktır.

Kayıt Tarihleri ve Saatleri      : 16-20 Eylül 2019 / 09:00-17:00
Kayıt Adresi                                 : Ankara Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı 10. Yıl Yerleşkesi, Ord. Prof. Dr. Şevket Aziz Kansu Binası Kat:3 Beşevler/ANKARA

KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

• T.C. Kimlik numarasını gösterir belgenin fotokopisi (nüfus cüzdanı, pasaport vb),
  • Son altı ay içinde çekilmiş 6 adet biometrik fotoğraf,
  • Onaylı transkript ve ders içerikleri (Hazırlık sınıfına intibak yapılacak öğrenciler ile bulundukları üniversitede hazırlık sınıfı okuyan öğrencilerin transkript ve ders içerikleri getirmelerine gerek yoktur.)
  • Onaylı öğrenci belgesi,
  • ÖSYS yerleştirme sonuç belgesi,
  • Hazırlık okuduğuna dair belge (Yalnızca üniversitesinde hazırlık okuyan öğrencilerinden istenecektir.),
  • Üniversitesinden alacağı yatay geçişe engel bir durumu olmadığına dair belge

NOT :
1)Eksik belge ile kayıt yapılmayacaktır. Kayıt için belirtilen günden sonra yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır. Kayıt adresine şahsen veya noterden vekalet verilen kişi aracılığı ile başvurulması gerekmektedir.
2)Değerlendirme yapılırken, Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi kriterleri (puan türü, yerleştirme öncelikleri vb.) dikkate alınmıştır.

MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANI (EK MADDE-1) İLE YATAY GEÇİŞ HAKKI KAZANAN ÖĞRENCİLERİN LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

GERİ DÖNME HAKKINI KULLANAN ÖĞRENCİLERİN LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

2019-09-17T11:14:21+03:00