2019-2020 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılında Üniversitemize yatay geçiş hakkı kazanıp kayıt yaptırmayan asıl adayların yerine 1.yedek adayların kayıtları aşağıda belirtilen tarih ve adreste alınacaktır.

Kayıt Adresi: Ankara Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı 10. Yıl Yerleşkesi, Ord. Prof. Dr. Şevket Aziz Kansu Binası Kat:3 Beşevler/ANKARA adresinde yapılacaktır.

Kesin Kayıt Tarihi (1.Yedek) 12 Şubat 2020 Saat: 09:30 – 16:00
Sonuç İlan Tarihi (2.Yedek) 12 Şubat 2020 Saat: 17:00

KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

1. T.C. Kimlik Numarasını gösterir belgenin fotokopisi (nüfus cüzdanı ,pasaport v.b.)
  2. Son altı ay içinde çekilmiş 6 adet biometrik fotoğraf
  3. Onaylı öğrenci belgesi
  4. Onaylı transkript
  5. ÖSYS Sonuç Belgesi
  6. Onaylı ders içerikleri
  7. Üniversitesinden alacağı yatay geçişe engel bir durumu olmadığına dair belge

NOT :

1) Eksik belge ile kayıt yapılmayacaktır. Kayıt için belirtilen günden sonra yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır. Kayıt adresine şahsen veya noterden vekalet verilen kişi aracılığı ile başvurulması gerekmektedir..

2) Değerlendirme yapılırken, Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi kriterleri (puan türü, yerleştirme öncelikleri vb.) dikkate alınmıştır.

KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ 1.YEDEK LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ