2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI ÇİFT ANADAL / YANDAL YERLEŞTİRME SONUÇLARI

2016-2017 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılı çift anadal/yandal programlarına kayıt hakkı kazanan öğrencilerin kayıt yaptırabilmeleri için şahsen veya noterden vekalet vereceği kişi aracılığıyla başvurmaları gerekmektedir.

Kayıt Tarihleri : 13-15 MART 2017

Kayıt Adresi :Ankara Üniversitesi Rektörlüğü, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı, Tandoğan Yerleşkesi, Ord. Prof. Dr. Şevket Aziz Kansu Binası 3.Kat Beşevler /ANKARA

Belirtilen Programlara Kayıt Hakkı Kazanan Öğrenciler;

• Yukarıda belirtilen adreste kayıt yaptıracaklar,
  • Kayıt yaptırdıktan sonra danışmanlarıyla birlikte çift anadal /yandal programları için almaları gereken dersleri belirleyecekler,
  • Üç (3) nüsha halinde düzenledikleri “Ders Kayıt Form”larını (ders kayıt formu için tıklayınız) danışmanlarına onaylattıktan sonra, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’na teslim edeceklerdir.

ÇİFT ANADAL / YANDAL PROGRAMLARINA YERLEŞEN ÖĞRENCİ LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ