YÖKSİS’e MEZUN ÖĞRENCİLERİN AKTARILMASI (MALİYE BAKANLIĞI MUHASEBAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 9. PERSONEL ÖDEMELERİ İLE İLGİLİ 2017-9 SAYILI KBS DUYURUSU HAKKINDA)

Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü’nün 08.05.2017 tarihinde 05/05/2017 tarihli 83993637-000-11060 sayılı 2017/9 Sayılı KBS Duyurusu konulu yazısı gereği mezun öğrencilerimizin Yükseköğretim Bilgi Sistemi (YÖKSİS) üzerinde mezuniyet bilgilerinin tamamlanması gerekmektedir.

Bu sebeple Maliye Bakanlığı tarafından mezuniyet bilgilerinin YÖKSİS üzerinde bulunmadığı bildirilen,

• 2008 yılı ve öncesi mezun olan öğrencilerimizin Fakülte/Yüksekokul Öğrenci İşleri Birimi ile,
  • 2008 yılı sonrası mezun olan öğrencilerimizin Rektörlük Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı YÖKSİS Birimi ile,
  • Mezun enstitü öğrencilerimizin Enstitü Öğrenci İşleri Birimi ile,
  • Çankırı, Kastamonu, Kırıkkale Meslek Yüksekokulu öğrencilerimizin ise Rektörlük Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı YÖKSİS Birimi ile
  • Kapanan Ev Ekonomisi bölümü mezunlarının Güzel Sanatlar Fakültesi YÖKSİS birim sorumlusu ile
  • Ankara Eğitim Enstitüsü mezunlarının ise Gazi Üniversitesi ile

İletişime geçmeleri gerekmektedir.

Not: Fakülte/Yüksekokul/ Meslek yüksekokulu ve Enstitü YÖKSİS birim sorumluları irtibat numaraları için TIKLAYINIZ.