!!! YENİ ÖĞRENCİ KAYITLARININ SİSTEME AKTARIMI TAMAMLANMIŞTIR… !!!

DİKKAT :

• Öğrenci Bilgi Kayıt Formunu dolduran öğrenciler kesin kayıt yapmış sayılmaz ve aktif öğrenci olarak kabul edilmezler. Kesin kayıtlar sadece e-devlet üzerinden ve üniversitemize gelerek yapılabilir.
  • OBS sistemine giriş ile ilgili kullanıcı adı ve şifreye Öğrenci Bilgi Kayıt Formunu doldurarak ulaşabilirsiniz. İlgili form doldurulduktan sonra mail adresi bölümünde girdiğiniz mail adresinize kullanıcı adınız ve şifreniz gönderilecektir.
  • e-devlet üzerinden veya üniversitemize gelerek kesin kayıt yaptıran tüm öğrencilerimizin ilgili formu doldurmaları ve kullanıcı-şifre bilgilerine erişmeleri gerekmektedir.

Not : e-devlet üzerinden kayıt yapan öğrencilerin sistemdeki kayıt durumu aktif hale geçirilmektedir.