2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURUSUNDA BULUNAN VE 2. YEDEK OLARAK BELİRLENEN ADAYLARIN DİKKATİNE

2017-2018 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılında Üniversitemize yatay geçiş hakkı kazanıp kayıt yaptırmayan asil adayların yerine 2. yedek adayların kayıtları aşağıda belirtilen tarih ve adreste alınacaktır.

Belirtilen tarihte ve saatte gelmeyen 2.yedek aday kayıt hakkını kaybedecek olup, açık kontenjana sıradaki yedek adayın kaydı alınacaktır. Bu nedenle 06 Eylül 2017 Çarşamba günü saat 17.00’den sonra açık kalan kontenjan olması halinde yeni bir ilana çıkılacaktır.

KAYIT TARİHİ (2. YEDEK) 06 Eylül 2017 Saat: 09:30 – 16:00
KAYIT ADRESİ Ankara Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Tandoğan Yerleşkesi, Ord. Prof. Dr. Şevket Aziz Kansu Binası Kat:3 Beşevler/ANKARA

KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER
1) T.C. Kimlik Numarasını gösterir belgenin fotokopisi (nüfus cüzdanı, pasaport vb)
2) Son altı ay içinde çekilmiş 6 adet biometrik fotoğraf
3) Onaylı ders içerikleri (Tıp ve Diş Hekimliği Fakültesi hariç)
EKSİK BELGE İLE KAYIT YAPILMAYACAKTIR. KAYIT İÇİN BELİRTİLEN GÜNDEN SONRA YAPILAN BAŞVURULAR DİKKATE ALINMAYACAKTIR.

Boş kalan lisans yatay geçiş kontenjanlarına kayıt hakkı kazanan 2. yedek adaylar için TIKLAYINIZ.