2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA YURTDIŞINDAN ÖĞRENCİ KABULÜ KONTENJANLARINA YERLEŞTİRME SONUCUNDA KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİLERİN TÖMER DİPLOMA SINAVI

Yurtdışından Öğrenci Kabulü kontenjanlarına yerleştirme sonucunda Üniversitemize kayıt yaptıran öğrenciler TÖMER Diploma Sınavı için aşağıda belirtilen linkte belirtilen sınav tarihi ve saatinde aşağıda belirtilen adreste bulunmaları gerekmektedir.

TÖMER Diploma sınavına girecek olan öğrencilerin sınav tarihleri ve saati için tıklayınız.

Sınav için istenilen Belgeler : Öğrenci Belgesi, 2 adet Fotoğraf, pasaport veya

kimlik belgesi aslı ve fotokopisi

Sınav Yeri: Ankara Üniversitesi Türkçe ve Yabancı Dil Araştırma ve Uygulama Merkezi (TÖMER) Şevket Aziz KANSU Rektörlük Ek Hizmet Binası B/Blok 4. Kat BEŞEVLER/ANKARA

NOT: Sınava giren öğrenciler TÖMER diplomalarını Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına teslim etmeleri ve sınıflarının güncellenmesi gerekmektedir.