2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) SONUCUNA GÖRE ÜNİVERSİTEMİZE KESİN KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLARIN DİKKATİNE

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında Dikey Geçiş Sınavı (DGS) sonucuna göre Üniversitemize kesin kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri aşağıda belirtilen tarihlerde ve adreste yapılacaktır.

KAYIT TARİHLERİ VE SAATLERİ :
05-10 Ekim 2017

KAYIT ADRESİ:
Ankara Üniversitesi Rektörlüğü, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Tandoğan Yerleşkesi, Ord. Prof. Dr. Şevket Aziz KANSU Binası Beşevler / ANKARA

KAYIT SIRASINDA İSTENECEK BELGELER:
Bu belgelerin asıllarını eksiksiz olarak teslim etmeniz gerekmektedir.

1-http://oidb.ankara.edu.tr  adresli web sayfasından dolduracağınız Öğrenci Bilgi Kayıt Formu,
2-2017 DGS Sonuç Belgesinin bilgisayar çıktısı,
3-Lise diplomasının aslı ve fotokopisi,
4-Ön lisans diplomasının aslı ve fotokopisi veya yeni tarihli mezuniyet belgesi ve fotokopisi,
5-Türkiye Cumhuriyeti Nüfus Cüzdanı Fotokopisi,
6-3,5×4,5 cm boyutlarında biometrik çekilmiş 6 adet fotoğraf,
7-1995 ve önceki yıllarda doğan erkek adaylar için Askerlik Durum Belgesi,
8- Öğrenim ücretlerini sadece uzaktan öğretim programlarına kayıt hakkı kazanan adaylar ödeyecek olup, herhangi bir VAKIFBANK  şubesinden öğrenci numaralarını belirterek yatırabilirler. Kayıt esnasında öğrenim ücretinin yatırıldığını gösteren dekontun bir nüshası teslim alınacaktır.
9-Uzaktan öğretim programlarına kayıt hakkı kazanan adayların yatırmaları gereken öğrenim ücretinin içinde Elektronik Sistem ve Materyal Ücreti’nin birinci taksidi de yer almaktadır.
10-Zorunlu hazırlık sınıfından ya da temel yabancı dil derslerinden muaf olmak isteyen öğrenciler ulusal veya uluslararası geçerliği olan yabancı dil sınav sonuç belgesini kayıt aşamasında teslim etmelidirler, Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ.
11-Onaylı ders içerikleri ve Öğrenci Durum Belgesi (Transkript)
12-Ebelik ve Hemşirelik Programlarına kayıt için tam teşekküllü resmi bir hastaneden, eğitim süresince ve daha sonrasında bu mesleği yürütmeyi engelleyecek fiziki ve ruhsal engeli olmadığını belgeleyen heyet raporu.

Öğrenci numaranızı https://obs.ankara.edu.tr:98/ogrencinosorgulama.aspx adresinden T.C. Kimlik Numaranız ile öğrenebilirsiniz.

ZORUNLU HAZIRLIK SINIFI KAYITLARI YABANCI DİL DÜZEY BELİRLEME SINAV TARİHLERİ
17-18 Ekim 2017 Saat 10:00

TEMEL YABANCI DİL DERSLERİ MUAFİYET VE SEVİYE TESPİT SINAV TARİHİ
19 Ekim 2017 saat 13:30