2018-2019 YKS Yerleştirme Sonuçlarına Göre Üniversitemize Yerleşen Öğrencilerimizin Dikkatine

2018-2019 YKS Yerleştirme Sonuçlarına Göre Üniversitemize Yerleşen Öğrencilerimizin Kayıtlarının sisteme aktarımı tamamlanmıştır.

Kayıt Durumu Sorgulama (Yeni Kayıtlı Öğrenciler) : Kayıt tarihiniz dolu değilse ve E-Devlet veya OBS’ ye kayıtlı mı alanı Pasif ise kayıt yaptırmanız gerekmektedir. Aktif duruma geçenler kaydını tamamlamış sayılırlar.

Öğrenci Numarası Sorgulama

NOT : Öğrenci Bilgi Kayıt Formunu doldurmuş olmanız kayıt yaptırdığınız anlamına gelmemektedir. Kayıtlar bizzat üniversitemize gelerek veya E-DEVLET üzerinden yapılmaktadır.

E-DEVLET üzerinden kayıt yapanların aktarımları Saat başı yapılmaktadır. Kayıt Durumu Sorgulama ekranından takip edebilirsiniz.