“ANKARAKART” İLE İLGİLİ DUYURU

Ankara büyükşehir belediye başkanlığı ego genel müdürlüğü otobüs işletme dairesi başkanlığı’ndan alınan yazıda, kuruluşlarına bağlı toplu taşıma araçlarında akıllı kart “ankarakart”  uygulamasına  geçiş  çalışmalarının  sürdüğü  ve   30 aralık 2013 tarihi itibariyle sistemin kullanılmaya başlanacağı belirtilmekte ve toplu ulaşımdan ücretsiz veya indirimli faydalanan yolcuların kişilere özel üretilmiş “kişiselleştirilmiş kartlar” (üzerinde kart sahibine ait fotoğraf ve kişisel bilgilerin bulunduğu kart) kullanılmasının zorunlu hale geleceği bildirilmektedir.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı Ego Genel Müdürlüğü Otobüs İşletme Dairesi Başkanlığına bağlı toplu taşıma araçlarından faydalanmak isteyen üniversitemiz öğrencileri, kişiselleştirilmiş elektronik kartlarını şahsen müracaat ederek alacaklardır.

Bu konuda detaylı bilgiye www.ankarakart.com.tr web adresinden ulaşılabilmektedir.