2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI KATKI PAYI İŞLEMLERİ

KATKI PAYI / ÖĞRENİM ÜCRETLERİ
2015-2016 eğitim-öğretim yılına ilişkin katkı payı/öğrenim ücreti hakkındaki Bakanlar Kurulu Kararı 25.08.2015 tarihinde yayımlanmıştır.
ÖNEMLİ UYARI
Öğrencilerimiz ödeme yaparken hesap numarası belirtmemeli, öğrenci numarasını belirterek banka görevlisinin söylediği miktarda ödeme yapmalıdır. Bunun dışında yapılan manuel (hesaba havale) ödemeler sisteme online işlenemediği için ders kaydınızın onaylanamamasına neden olacaktır.
ELEKTRONİK UZAKTAN EĞİTİM MATERYAL ÜCRETİ
Uzaktan Öğretim Programlarına kayıt yaptıracak öğrenciler öğrenim ücreti yanında bu ücretle orantılı olarak belirlenecek “Elektronik Uzaktan Eğitim Materyal Ücreti ” ni de öderler. Elektronik Uzaktan Eğitim Materyal Ücreti Halk Bankası’nda ödemeniz gereken tutarın içindedir.
LİSANS – ÖNLİSANS ÖĞRENCİLERİ
Lisans – önlisans programlarına kayıtlı öğrencilerimiz ders kaydı yaptıktan sonra ekranlarında görünen borç miktarını 08.02.2016 tarihinden itibaren Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisindeki herhangi bir Halk Bankası şubesinden ÖĞRENCİ NUMARALARINI BELİRTEREK, ücretsiz olarak yapabilirler. Ders kaydı yapmadan bankada herhangi bir borç gözükmeyecektir.
2004 yılından önce kayıtlı öğrenciler ile İLİTAM programına 2010 yılı ve öncesinde kayıtlı öğrenciler ödemelerini 08.02.2016 tarihinden itibaren Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisindeki herhangi bir Halk Bankası şubesinden ÖĞRENCİ NUMARALARINI BELİRTEREK, ücretsiz olarak yapabilirler.
ENSTİTÜ ÖĞRENCİLERİ
Fen Bilimleri Enstitüsü dışında kalan diğer enstitülerimizde kayıtlı ve kayıt olacak örgün öğretim öğrencileri ders kaydı yaptıktan sonra ekranlarında görünen borç miktarını 08.02.2016 tarihinden itibaren Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisindeki herhangi bir Halk Bankası şubesinden ÖĞRENCİ NUMARALARINI BELİRTEREK, ücretsiz olarak yapabilirler. Ders kaydı yapmadan bankada herhangi bir borç gözükmeyecektir.
Fen Bilimleri Enstitüsü dışında kalan diğer enstitülerimizde kayıtlı veya kayıt olacak II. Öğretim ve Uzaktan Öğretim programlarına kayıtlı öğrencilerimiz ders kaydı yaparken sistem tarafından seçtikleri derslerin kredisi karşılığında borçlanacaklardır. Ders kaydı yapmadan bankada herhangi bir borç gözükmeyecektir.
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
Fen Bilimleri Enstitüsü’ ne kayıtlı veya kayıt olacak örgün öğretim öğrencileri katkı payı ödemelerini 08.02.2016 tarihinden itibaren Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisindeki herhangi bir Halk Bankası şubesinden ÖĞRENCİ NUMARALARINI BELİRTEREK, ücretsiz olarak yapabilirler.