2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI ÇİFT ANADAL / YANDAL YERLEŞTİRME DUYURUSU

2015-2016 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı çift anadal/yandal programlarına kayıt hakkı kazanan öğrenciler 05-09 EKİM 2015 tarihleri arasında aşağıda belirtilen adrese şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Kayıt Adresi :Ankara Üniversitesi Rektörlüğü, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı, Tandoğan Yerleşkesi, Ord. Prof. Dr. Şevket Aziz Kansu Binası 3.Kat Beşevler /ANKARA

Bu Programlara Yerleşme Hakkı Kazanan Öğrencilerin Kayıt İşlemleri:

• Kayıtlar, yukarıda belirtilen adreste yapıldıktan sonra kayıt hakkı kazanan öğrenciler Çift Anadal / Yandal programları için almaları gereken dersleri danışmanlarıyla birlikte belirlemelidir.
  • 3 (üç) nüsha halinde düzenlenledikleri “Ders Kayıt Form”larını danışmanlarına onaylatarak, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’na teslim etmelidir.
  • Ders kayıt formu için tıklayınız Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına teslim ediniz.

• Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu yerleşen öğrenci listesi için TIKLAYINIZ
  • Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi yerleşen öğrenci listesi için TIKLAYINIZ